Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Mino Raiola dreigt Matthijs de Ligt bij Juventus weg te halen’

Zaakwaarnemer Mino Raiola is niet tevreden over de situatie van zijn client Matthijs de Ligt Juventus. Het stoort hem dat de mandekker niet altijd speelt. Volgens de Italiaanse journalist Daniele Longo overweegt Raiola om De Ligt elders onder te brengen.

Hoewel De Ligt dit seizoen in zeven van de negen officiële wedstrijden van Juventus aan de aftrap verscheen, lijkt hij onder trainer Massimiliano Allegri geen zekerheidje. Bij het Nederlands elftal is de situatie van de voormalig speler van Ajax eveneens verslechterd. Stefan de Vrij heeft bij bondscoach Louis van Gaal een streepje voor, waardoor De Ligt de laatste WK-kwalificatiewedstrijden op de bank plaatsnam.

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Raiola ziet het allemaal met lede ogen aan. De situatie van De Ligt bij Oranje kan hij niet veranderen, maar op clubniveau kan hij wel invloed uitoefenen. De zaakwaarnemer gaf onlangs al aan dat De Ligt volgend jaar Juventus zou kunnen verlaten. Raiola zou ondertussen met meerdere clubs contact hebben gehad over de Nederlandse verdediger. FC Barcelona, Manchester City en Chelsea zijn de clubs die worden genoemd.

Vooralsnog lijkt een vertrek van De Ligt niet aan de orde te zijn. De verdediger zou gelukkig zijn in Turijn en beschikt bovendien over een doorlopend contract met een afkoopclausule van 150 miljoen euro. Dat is een bedrag dat maar weinig clubs kunnen ophoesten. Zeker Barcelona, dat grote financiële zorgen heeft, kan niet zo diep in de buidel tasten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *