Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Newcastle United wil doorpakken en heeft drie kandidaten op het oog

Het ziet ernaar dat Newcastle-trainer Steve Bruce bezig is aan zijn laatste periode als trainer bij de club. De sinds kort steenrijke club wil deze week vaart maken met de aanstelling van een opvolger, meldt kwaliteitskrant The Times.

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Dat Bruce nog in de dug-out zat tegen Tottenham Hotspur, was al een kleine verrassing. Het lijkt echter een kwestie voor tijd voordat hij een ontslagbrief van de nieuwe Saudische eigenaren krijgt, aangezien Newcastle United slechts negentiende staat in de Premier League. Zodra The Magpies een opvolger hebben gevonden, zal Bruce plaats moeten maken.

The Times weet te melden dat Newcastle United een driekoppige shortlist heeft. Roberto Martínez (bondscoach van België), Steven Gerrard (kampioenstrainer van Rangers FC) en Unai Emery (Europa League-winnaar met Villarreal) zijn de ‘leading contenders’, klinkt het. De drie liggen nog voor langere tijd vast bij hun huidige werkgevers, al neemt de kritiek op Martínez onder Belgische fans wel toe na de teleurstellend verlopen Nations League-eindronde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *