Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Virgil van Dijk is beste centrale verdediger van de wereld’

Jurgen Klopp de manager van Liverpool vindt Virgil van Dijk de beste centrale verdediger van de wereld. The Reds kenden vorig seizoen grote personele problemen in de verdediging.

Naast Van Dijk waren er meerdere stoppers uitgeschakeld, wat voor heel wat puntenverlies zorgde. “We misten Joël Matip, Joe Gomez en Ibrahima Konaté was er toen nog niet. We moesten een oplossing vinden en speelden met jonge centrale verdedigers”, blikt Klopp terug in aanloop naar de Champions League-clash met Atlético Madrid. “Zij deden het geweldig en we waren beter aan het einde van het seizoen. We speelden bij vlagen nog steeds het voetbal wat we wilden. Maar natuurlijk hangt het af van welke spelers op het veld staan. En Van Dijk zou elk team in de wereld helpen. Godzijdank is hij bij ons!”

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Van Dijk stond maanden aan de kant en keerde dit seizoen weer terug na de lange revalidatie. De Oranje-aanvoerder speelt echter alsof hij nooit is weggeweest. “Ik ben nog steeds bezig met beter worden: ik ben geen robot. Het blijven ook meningen van anderen. Iedereen weet hoe lastig het is om terug te komen van een knieblessure. Maar gelukkig zijn er veel voorbeelden van spelers die ervan terug zijn gekomen. Er is nog werk aan de winkel, maar ik denk niet te veel na over wat andere mensen te zeggen hebben. Maar het gaat de goede kant op en ik voel me goed”, laat hij weten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *