Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Marc Overmars gaat salaris bij Newcastle minimaal verdubbelen’

Marc Overmars staat in de belangstelling van Newcastle United om daar de nieuwe sportieve directeur te worden. Hier maakt de Telegraaf melding van.

Voor Overmars zou een overstap naar Engeland (minimaal) een verdubbeling van zijn Ajax-salaris opleveren. De krant schrijft: “De club van wijlen Bobby Robson en Kevin Keegan (Newcastle United, red.) kan een man als Overmars voor welke topfunctie ook een miljoenensalaris bieden. In de jaarcijfers van Ajax valt te lezen dat hij nu in tonnetjes wordt beloond. Zijn vaste salaris was 413.000 euro bruto, daar kwam een jaarbonus bij van 250.000 euro en nog wat vakantiegeld. Alles bij elkaar: 696.000 euro bruto. Daar blijft minder dan de helft van over.”

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Voor Overmars’ bankrekening zal de stap naar Engeland dus heel goed nieuws betekenen. Net als bij sterspelers is het bij Overmars maar wel de vraag of hij het ziet zitten om bij Newcastle United te gaan werken. De directeur spelerszaken werd in het verleden al in verband gebracht met clubs als Arsenal en FC Barcelona, clubs waar de voormalig vleugelflitser ook in zijn actieve carrière voor speelde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *