Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Donny van de Beek is razend op Manchester United’

Donny van de Beek is woedend over zijn situatie bij Manchester United. Hier maakt het medium The Sun melding van. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij Manchester United.

Na een teleurstellend debuutjaar overwoog de middenvelder in de zomer een uitgaande transfer, maar dit stuitte op een ‘nee’. Zowel manager Ole Gunnar Solskjaer als de clubleiding sprak het vertrouwen in hem uit. In werkelijkheid heeft de oud-Ajacied nog amper minuten gemaakt in de Engelse Premier League.

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

The Sun schrijft dat Van de Beek niet alleen teleurgesteld is in Solskjaer. De middenvelder voelt zich in de steek gelaten door Manchester United. Niet alleen dreigt hij anderhalf jaar van zijn carrière weg te hebben gegooid, maar hij raakte ook zijn plek in de Oranje-selectie kwijt. In de zomer moest hij het EK al laten schieten door een blessure.

Van de Beek heeft United nu om duidelijkheid gevraagd. De middenvelder wil absolute duidelijkheid van de club omtrent zijn eigen toekomst. Als een significante verbetering zich niet snel aandient, dan wil hij deze zomer hoe dan ook vertrekken. Een langer verblijf van Solskjaer als United-manager lijkt in dat geval sowieso slecht nieuws.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *