Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Guus Hiddink laat duidelijk Ihattaren-geluid horen

De loopbaan van Mohamed Ihattaren lijkt zwaar in het slop te zitten. Na zijn vertrek bij PSV tekende hij bij Juventus dat hem direct weer doorverhuurde aan Sampdoria. En daar schijnt hij nu spoorloos te zijn.

Zowel Juve als Sampdoria heeft geen flauw idee waar de middenvelder nu vertoefd. Guus Hiddink werkte bij PSV samen met hem. “Ik ken niet alle ins en outs, zo eerlijk moet ik zijn, maar ik weet dat PSV er alles aan heeft gedaan. Maar uiteindelijk moet een speler wel de stap zetten. Hij moet het zelf laten zien”, stelt de ervaren coach uit Varsseveld in het
Algemeen Dagblad vandaag.

WOW! Maak nu een account aan en WED en KIJK LIVE naar TOPVOETBAL BIJ UNIBET.BE!

Hiddink wijst naar een moment waarop hij als bondscoach van Oranje besloot om de toen nog piepjonge Edgar Davids naar huis te sturen tijdens het EK van 1996. Richting het WK van 1998 werd de lucht geklaard en keerde Davids terug in de selectie. Dat lukte vooral omdat er simpelweg de intentie bij beide kampen was om er goed uit te komen. “Dat heb ik liever dan dat je moet duwen bij een jongen. Duwen is gewoon niet goed.”

“En dat laatste lijkt nu zo bij Ihattaren”, merkt Hiddink. “Nogmaals: dat zeg ik van een afstand. Maar het is nog niet te laat. De speler moet het aanvoelen en dat hoeft niet altijd met woorden te worden uitgesproken.” Ihattaren is immers pas negentien jaar oud.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *