Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Newcastle biedt tevergeefs 35 miljoen euro op Sven Botman’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Het Franse Lille heeft een bod van 35 miljoen euro van Newcastle United op Sven Botman naast zich neergelegd. Dit weet Voetbal International te melden. Sinds de overname door een Saoedi-Arabische partij heeft de nummer negentien van de Premier League ineens miljarden te besteden. Daardoor kan het betalen wat het wil voor Botman.

De Nederlander hoeft van Lille echter nog niet te vertrekken. De centrumverdediger, die afgelopen seizoen Frans landskampioen werd, heeft een contract tot de zomer van 2025 bij Lille. Door blessureleed kwam de 22-jarige ex-Ajacied dit seizoen pas twaalf wedstrijden in actie. Afgelopen seizoen miste de Jong Oranje-international slechts één competitiewedstrijd.

Niet alleen Newcastle United is in de markt voor de verdediger. Eerder toonden Sevilla en AC Milan al interesse in Botman, maar zij zijn inmiddels afgehaakt vanwege de hoge vraagprijs.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.