Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

VIDEO: Samenvatting Belgie – Nederland (1-4) Nations League

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Nederland heeft vanavond prima zaken gedaan in de strijd om de Nations League. In Brussel wisten ze met 1-4 te winnen van Belgie.

Oranje begon sterk aan het duel en was heer en meester. Steven Bergwijn brak de ban voor Nederland door met een afstandschot de 0-1 binnen te schieten. Even later kreeg Oranje nog een penalty toegewezen maar deze werd later door de VAR weer teruggedraaid. Er werd dus met een 0-1 stand gerust.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Na rust kwam Nederland pas echt op stoom. Door goals van Memphis (2X) en Denzel Dumfries liepen ze tegen de grootmacht zelfs uit naar 0-4. In de blessuretijd wisten de Belgen nog wat terug te doen maar verder als dat kwamen ze niet. Kijk hieronder naar een samenvatting van deze wedstrijd.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.