Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Bayern wil Robert Lewandowski gewoon aan contract houden’

Bayern Munchen is niet van plan om haar topspits Robert Lewandowski deze zomer te laten gaan. De Pool flirt namelijk openlijk met een transfer naar FC Barcelona. Als het aan de president van FC Hollywoord Hertbert Hainer ligt dan wordt hij gewoon aan zijn contract gehouden en gaat hij nergens heen.
“Contract is contract. Waar gaan we naartoe als een speler zijn contract kan beëindigen, terwijl wij hem tot de laatste dag betalen? Dat is oneerlijk”, vertelt hij bij BILD. Lewandowski heeft nog een eenjarig contract in de Allianz Arena. Als de club nog iets aan hem wil verdienen, moet hij deze zomer verkocht worden.

Lewandowski heeft al laten weten dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière. Hij zei zelfs dat ‘het hoofdstuk Bayern’ voor hem al afgesloten is. “Het heeft me verrast dat Robert het op deze manier gecommuniceerd heeft. Ik zou het zelf niet op deze manier doen”, aldus Hainer. “Ik ben ervan overtuigd dat hij volgend seizoen voor ons speelt.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.