Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

GOUDEN DOELPUNT! Pak 10.000 euro met je VRIJE VOORSPELLING op Wales – Belgie!

Woensdagavond om 20.45 staat de wedstrijd tussen Wales en Belgie voor de Nations League op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel vrijblijvend! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

One thought on “GOUDEN DOELPUNT! Pak 10.000 euro met je VRIJE VOORSPELLING op Wales – Belgie!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *