Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Luka Modric tekent nieuw contract bij Real Madrid

Luka Modric heeft zijn verbintenis bij Real Madrid verlengd. De spelmaker staat nu tot medio 2023 onder contract bij de Spaanse grootmacht. De Kroaat speelt als sinds 2012 bij ‘De Koninklijke’ en won in die periode maar liefst vier keer de Champions League.

Dat Real en Modrić langer met elkaar door wilden, was al duidelijk. Het was alleen wachten op de bevestiging van de verlengde samenwerking. Die heeft de kampioen van Spanje en Europa woensdagmiddag gegeven: Modrić tekent officieel voor één jaar bij, tot medio 2023.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

De onderhandelingen tussen club en speler namen naar verluidt weinig tijd in beslag, omdat Modrić dolgraag in Madrid wil blijven. De 36-jarige middenvelder is nog altijd een vaste waarde bij Real en had een belangrijk aandeel in het behalen van het Spaanse kampioenschap en de Champions League-winst.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *