Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OFFICIEEL: Alexandre Lacazette keert terug bij Lyon

Alexandre Lacazette keert na vijf jaar terug bij Olympique Lyon. Dit meldt de club vandaag via haar digitale huis. Hij komt over van het Engelse Arsenal.

Lacazette (31) maakte bij Lyon het ene na het andere doelpunt, waarna Arsenal hem voor ruim vijftig miljoen euro oppikte. In Londen was hij niet zo op dreef als in Frankrijk, hoewel hij toch zijn goals meepikte.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Lacazette heeft bij Lyon zijn handtekening gezet onder een contract tot 2025. Naar verluidt wilde de club van Bosz hem in januari al ophalen bij Arsenal, maar volgens Franse media wisten de clubs geen akkoord te bereiken en zag Lacazette het niet zitten om voor een club te spelen die niet uitkwam in Europa. Lyon speelt ook aankomend seizoen geen Europees voetbal.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.