Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Andrea Pirlo nieuwe trainer van Fatih Karagümrük

Andrea Pirlo heeft een nieuwe club gevonden. Hij gaat aan de slag als manager van het Turkse Fatih Karagümrük. Hij zat al een jaar zonder werkgever na zijn ontslag bij Juventus.

De gesprekken met de nummer acht van het vorige Süper Lig-seizoen waren al enige tijd gaande en zijn volgens Romano nu afgerond. De officiële bevestiging vanuit Turkije wordt op korte termijn verwacht.

Pak 10X je inzet wanneer Belgie wint van Wales!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Pirlo, 116-voudig international en in 2006 wereldkampioen met Italië, beëindigde in 2018 zijn rijke carrière en zou twee jaar later als jeugdtrainer aan de slag gaan bij zijn oude club Juventus. Toen hoofdtrainer Maurizio Sarri aan de kant werd gezet, schoof de bebaarde oud-middenvelder echter meteen door bij La Vecchia Signora. Een groot succes werd zijn eerste seizoen als hoofdtrainer echter niet. Juventus greep voor het eerst in elf jaar naast de landstitel en Pirlo werd na één seizoen alweer vervangen door Massimiliano Allegri.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.