Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Leandro Trossard speelt zich in de belangstelling van Manchester United’

Leandro Trossard heeft zich met zijn goede spel in de kijker gespeeld van o.a Manchester United en Newcastle United. Afgelopen week scoorde hij nog twee fraaie goals voor Belgie tegen Polen en ook bij zijn club Brighton is hij regelmatig één van de uitblinkers.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Vooral de interesse van Manchester United moet flatterend zijn, aangezien de recordkampioen uit Manchester toch nog steeds tot het lijstje met grote clubs behoort. Trossard zit alvast in een uitstekende positie om een overstap te wagen. Zijn contract bij Brighton loopt immers nog één jaar door, waar The Seagulls deze zomer wel lijken te moeten verkopen om nog wat centen over te houden aan hun sterkhouder.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.