Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Roberto Martinez wisselt vanavond weer flink tegen Wales

Vanavond speelt Belgie weer een wedstrijd in de Nations League. En de tegenstander is dan Wales. De verwachting is dat bondscoach Roberto Martinez zijn elftal zal wisselen op diverse posities. Hij geeft alvast één naam vrij van de basisopstelling.

“Het verschil tussen Nederland en Polen was hoe we speelden als we de bal niet hadden. We waren dan te passief. We slikten drie goals in vijftien minuten. Dat is ons thuis nooit overkomen. Tegen Polen was het anders. Met deze vier matchen kunnen we alles proberen. Casteels zal overigens in doel starten. Voor de rest vier, vijf veranderingen. We zullen zien.”

Pak 10X je inzet wanneer Belgie wint van Wales!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Leandro Trossard maakte indruk en maakt aanspraak op een basisplaats. “Trossard in de basis? Dat zullen we zien. Ik kijk niet alleen naar het scoren van de doelpunten, maar ik kan er niet omheen dat hij enorm gegroeid is bij Brighton. Ik vind hem een uitstekende speler maar dat betekent niet dat hij zal starten. Lukaku is niet meegekomen. De Ketelaere is twijfelachtig, Mertens en Onana zijn niet speelklaar”, citeert Het Nieuwsblad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *