Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Club Brugge staakt onderhandelingen met Union vanwege vraagprijs’

Club Brugge onderhandeld niet langer met Union Sain-Gilloise over de transfer van Casper Nielsen. De regerend landskampioen vindt de vraagprijs namelijk te hoog.

Union verlangt een som van zes miljoen euro plus een bijkomend miljoen aan bonussen, maar dat is bijna het dubbele van wat Club Brugge recent nog bood. Ook vanuit de entourage van Nielsen klinkt het dat de vraagprijs van Union te hoog ligt.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING!

Inschrijven duurt slechts één minuut!

De kans dat Nielsen daardoor richting het buitenland trekt, wordt daarmee nog wat groter. De Deense middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een vertrek en wil een nieuwe stap zetten. Club Brugge richt zich dan weer op alternatieven.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.