Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF: Anderlecht versterkt zich met nieuwe spits

Anderlecht heeft definitief een nieuwe spits binnen. Het gaat om Nilson Angulo die overkomt van het Colombiaanse Quito. Op de officiële kanalen geeft de club uit Ecuador aan dat het een akkoord heeft bereikt met Anderlecht.

Angulo werd ook al gespot op de luchthaven om naar België af te reizen. Ook dat werd bevestigd door LDU Quito. ‘Nilson Angulo is naar België afgereisd om zijn medische testen af te leggen bij Royal Sporting Club Anderlecht, met wie we een akkoord hebben’, klinkt het.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING!

Inschrijven duurt slechts één minuut!

Er wordt niet gecommuniceerd hoeveel Anderlecht zal betalen voor de spits, al moet die naar verluidt wel zo’n twee miljoen euro gaan kosten. ‘We vertrouwen erop dat alles in orde zal komen, want zijn internationale overstap zou voor Nilson een grote stap voorwaarts betekenen op persoonlijk, familiaal én professioneel vlak. Tegelijk werken we aan de laatste details van deze transfer’, geeft de club nog aan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *