Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TIP: Livestream Eupen – Club Brugge (31-07-2022)

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Zondagmiddag om 16.00 uur staat de wedstrijd tussen Eupen en Club Brugge op de agenda in de Jupiler Pro league. Het is voor beide ploegen de tweede wedstrijd van het seizoen.

Het beloofd een mooie pot te gaan worden met twee ploegen die gaan strijden voor de Belgische titel. En speciaal voor deze match pakt het wedkantoor van Unibet.BE uit met een waanzinnige actie. Ze verhogen namelijk de quote van 1,45 naar 10.00 als Club Brugge de volle winst pakt! Mocht je dus twee euro in zetten op winst voor Club Brugge dan kun je zomaar 20 euro tegemoet zien komen! Klik hier om je in te schrijven en profiteer van deze buitenkans.

Daarnaast biedt Unibet.BE livestreams aan van alle wedstrijden uit de Italiaanse, Spaanse, Franse en Duitse competitie! Het enige wat je moet doen om te kunnen kijken is hier een accountje bij ze aan maken en te zorgen voor een positief saldo (0,10).

Unibet biedt van deze match geen livestream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.