Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Ajax moet 40 miljoen aftikken voor Arnaut Danjuma’

Ajax wilde zich deze zomer gaan versterken met Kameldeen Sulemana maar deze transfer liep stuk. En daarom overwegen ze nu voor plan B te gaan. En dit is Arnaut Danjuma die furore maakt bij het Engelse Bournemouth.

Danjuma is wel genoemd bij Ajax, maar weet Voetbal International: “Arnaut Danjuma heeft zichzelf flink in de kijker gespeeld bij enkele mooie clubs, maar zijn werkgever AFC Bournemouth is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Als signaal naar geïnteresseerde partijen zou de club daarom een enorme vraagprijs hebben bepaald.”

“Nu lijkt duidelijk te zijn geworden hoeveel Bournemouth wil hebben voor Danjuma. De club zou volgens Engelse media namelijk een prijskaartje van 35 miljoen pond (meer dan 40 miljoen euro) om zijn nek hebben gehangen. Dat is een tactiek om geïnteresseerde Premier League-clubs af te schrikken: naar verluidt zijn Leicester City, West Ham United en Leeds United zeer van hem gecharmeerd. Zij moeten dan dus wel flink de buidel trekken”, aldus VI.

Daarmee lijkt Ajax kansloos. De Amsterdammers zouden het eigen clubrecord (22,5 miljoen euro voor Sébastien Haller) moeten verpulveren om Danjuma terug naar Nederland te halen en dat lijkt onwaarschijnlijk.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *