Voetbal4U.BE
Mis niets

“Alle landen zijn jaloers op zo’n speler van De Rode Duivels”

Belgie wist gisteren met 0-4 van Schotland te winnen. Uitblinker in deze match was Kevin de Bruyne. Hij heerste letterlijk op het middenveld van de Rode Duivels.

In de eerste helft tekende de spelmaker van Manchester City voor een hattrick aan assists, om in de tweede helft de kers op de taart te zetten door zelf een knap doelpunt te scoren. “De Bruyne heeft andermaal bevestigd wat we eigenlijk al wisten: hij is wereldklasse wat zijn passing betreft. Ik zie niemand die beter is wat dat onderdeel van het voetbal betreft. Akkoord, in het verleden hebben we de steekpassjes van Xavi en Iniesta gehad – dat was ook genieten -, maar het was wel anders. Wat De Bruyne doet, is fenomenaal”, is ook analist Marc Degryse lyrisch bij Het Laatste Nieuws.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Tegen San Marino klonk het nog dat de flitsen van Eden Hazard werden gemist. Maar met een De Bruyne op dit hoge niveau zouden we de steraanvaller van Real Madrid zelfs bijna durven vergeten. “Het moet een plezier zijn voor de collega-Duivels om met De Bruyne te spelen. Ook ik had graag naast hem gestaan – wie niet? Alle landen ter wereld zijn jaloers op zo een speler”, besluit Degryse.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *