Voetbal4U.BE
Mis niets

ANALIST: “Rode Duivels wereldkampioen? Dan moeten ze stunten”

Voor veel mensen is Belgie een serieuze kandidaat om wereldkampioen te worden maar analist Geert de Vlieger kijkt hier toch anders naar.

De voormalige doelman is van mening dat een kwartfinale een degelijke prestatie zou zijn van de Belgen. “Ik zie ze de kwartfinale halen. Daar zijn ze zeker toe in staat. Alleen hoop ik dat er daar nog een verlengstuk aan gebreid wordt en dat we van meer mogen of kunnen dromen. Ik heb zelf zo’n tornooi meegemaakt en weet hoeveel invloeden er meespelen. Als we er in de kwartfinale uitgaan, dan gaan we toch van een ontgoocheling spreken”, zegt hij aan De Zondag.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

In de kwartfinale loodst België sowieso een topland. Brazilië of Duitsland zou dan wel eens de tegenstander kunnen zijn, en die landen zijn toch nog een stukje beter dan de Rode Duivels.

“Er wordt vaak gezegd dat we wereldkampioen kunnen worden. Om dat te verwezenlijken, moeten we sowieso stunten. Enkel als dat lukt, kunnen we voldoen aan de hoge verwachtingen. Colombia of een andere ploeg in de achtste finales moet lukken. Daarna volgt vrij snel Duitsland in de kwartfinale. We mogen zoveel ambitie uitspreken als we willen. Om een topresultaat neer te zetten, moeten we topploegen elimineren.”




Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *