Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Anderlecht in de race om middenvelder van Chelsea’

Het zou zomaar kunnen dat Anderlecht er op korte termijn een middenvelder van Chelsea bij heeft. Het gaat om de Nederlandse middenvelder Marco van Ginke die zinspeelt op een vertrek bij de Londense grootmacht.

Bij de Blues heeft Van Ginkel maar heel erg weinig uitzicht op speeltijd, door de aanwezigheid van voetballers als Ross Barkley, Jorginho en N’Golo Kanté. Daarbovenop komt nog eens dat hij ontzettend blessuregevoelig is, waardoor Maurizio Sarri het vermoedelijk niet aandurft om hem speelminuten te geven. Het is alleszins mogelijk dat Van Ginkel binnenkort voor een definitief vertrek uit Londen kiest en naar verluidt hoeft hij ook helemaal niet zoveel te kosten.

Aanvankelijk wilde Chelsea ongeveer 12 miljoen euro hebben van PSV voor de middenvelder, maar inmiddels zou de Premier League-grootmacht ook genoegen nemen met een bedrag van minder dan 10 miljoen euro. Van Ginkel speelde van januari 2016 tot de zomer van 2017 op huurbasis voor PSV en daarin was hij goed voor 21 goals en 8 assists in 43 competitiewedstrijden.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.