Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Anderlecht-spelers storen zich aan Vincent Kompany en ondernemen actie’

Anderlecht moet nog een erg goede reeks neerzetten om mogelijk in de Play-Off 1 te geraken. Een reden voor het povere seizoen van de Brusselaars zijn de vele blessures waar ze last van hebben gehad. Er zou te weinig nadruk liggen op de fysieke arbeid.

Of het een verklaring is waarom er zoveel blessures zijn, is het gissen, maar feit is wel dat het tot frustraties leidt bij de Anderlecht-spelers. Dat zeggen ze althans bij Sport/Voetbalmagazine. Zo zouden de spelers elke training anderhalf tot twee uur op het trainingsveld staan, maar storen de spelers zich daar aan een te lage arbeidsintensiteit.

SVM weet namelijk dat dit voornamelijk zo is bij de spelers die weten hoe er in het buitenland wordt gewerkt. Maar het is niet zo dat de spelers zich daar gewoon bij neerleggen. Een aantal spelers trainen namelijk intussen op eigen houtje bij, om de conditie te verscherpen. De spelers willen dus duidelijk meer arbeid, maar dat druist in tegen de filosofie van Kompany. Hij vindt oefeningen met bal veel belangrijker.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *