Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Barcelona en Real Madrid in de markt voor Antony’

De Braziliaanse vleugelflitser van Ajax Antony wordt serieus gevolgd door FC Barcelona en Real Madrid. Hier maakt het Spaanse medium Fichajes melding van.

De Catalanen kampen met een enorme schuld en hebben niet zoveel te besteden, maar de Madrilenen hebben een aardig spaarpotje gecreëerd. Aan het einde van de zomerse transfermarkt plaatsten.

De Koninklijke nog een paar biedingen op Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain, en die logen er niet om (maximaal 180 miljoen euro). Fichajes weet overigens dat Antony ‘droomt’ van een transfer naar La Liga.

Wim Kieft schreef naar aanleiding van Sporting-Ajax: “Alle aandacht ging uit naar Sébastien Haller, maar Antony liet zien dat hij alles heeft om bij een Europese topclub te slagen. Weergaloos zoals hij die uittrap van doelman Remko Pasveer aannam en Haller in staat stelde Ajax’ en Hallers tweede goal te maken. Antony heeft de flair en brutaliteit, die je bij een buitenspeler graag ziet. Hij is snel, kan passeren, een doelpunt maken en heeft oog voor zijn medespelers. Die Portugese linksback kon er inderdaad weinig van, maar zelfs dan moet je hem toch iedere keer weer voorbij zien te lopen.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *