Voetbal4U.BE
Mis niets

Beerschot-speler zet Ruud Vormer even op zijn plaats

Club Brugge wist afgelopen weekend niet te winnen van Beerschot. De uitploeg won met 0-1 en het werd een gefrustreerde middag voor de regerend landskampioen. Achteraf deed aanvoerder Ruud Vormer zijn beklag over het gesloten spel van de promovendus, iets waar Fréderic Frans niet mee akkoord gaat.

De ervaren verdediger, die sinds zijn komst in januari al snel uitgroeide tot een rots in de branding achterin, verdedigt op de clubwebsite de aanpak van de Antwerpenaren. “Dat we rond onze eigen 16 werden gedrukt, is logisch als je tegen de beste ploeg van België op voorsprong staat”, aldus Frans. “Maar zelfs dan hebben we weinig grote kansen weggegeven en bleven we dreigen op de tegenaanval. We hebben respect voor onze tegenstanders en dan is het normaal dat je in Brugge niet alles naïef open smijt.”

“Bovendien hadden we in de eerste helft de grootste kansen. Wij waren, zoals steeds, goed georganiseerd en kwamen er op de juiste momenten gevaarlijk uit. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we kampeerden in onze 16”, gaat de defensieleider vervolgens verder in het verweer tegen de verwijten van Vormer. Ook volgende week tegen Standard geloven de troepen van Hernan Losada dan ook vol in hun eigen kunnen. “Wij hebben de bus niet geparkeerd tegen Club Brugge en gaan dat zeker niet doen tegen Standard.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *