Voetbal4U.BE
Mis niets

BREAKING: ‘Club Brugge is Man United en Real Madrid te slim af’

Het lijkt erop dat Club Brugge uitstekende zaken heeft gedaan met het aantrekken van doelman Karlo Letica. Er was namelijk een grote concurrentie voor hem.

Letica was op voorhand nochtans bestempeld als niet haalbaar voor Belgische clubs, Hajduk Split was op de hoogte dat tal van Europese clubs hem volgden en eisten 6 miljoen euro voor hun doelman. Die geïnteresseerden waren Real Madrid, Manchester United, Napoli, Fiorentina, PSV en Newcastle schrijft Het Nieuwsblad.

facebook MAANDAG BELGIE – PANAMA!!: PAK MAAR LIEFST 10X JE INZET WANNEER BELGIE WINT!! STORT 5 en PAK 50 EURO!! (SPECIAAL VOOR BELGEN!) facebook

Omdat Hajduk zo’n hoge transfersom vroeg sleepten de onderhandelingen met Blauw-Zwart zo lang aan. Het grote voordeel dat Club Brugge had, was dat de speler zelf een overgang naar Club Brugge prefereerde, waar hij de absolute nummer één kan zijn en Champions League kan spelen. Liever dan bankzitter zijn bij een Europese topclub. Daarnaast deden Leko en Rogic ook goede woordjes om voor Club Brugge te kiezen.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *