Voetbal4U.BE
Mis niets

BREAKING: ‘Rugnummer Eden Hazard ligt klaar, Chelsea blijft dwarsliggen’

Real Madrid is bereid om tot het uiterste te gaan om Eden Hazard over te nemen van Chelsea. Hij moet de opvolger worden van de naar Juventus vertrokken Cristiano Ronaldo. Porbleem is alleen dat de Londense grootmacht hem niet wil laten gaan.

Diverse media, waaronder Di Marzio en Sky Sports, meldden dat de entourage van Hazard momenteel in Madrid vertoeft. Vader Thierry en een aantal advocaten zouden er onderhandelen over de persoonlijke voorwaarden van de deal. Door het feit dat Cristiano Ronaldo vertrokken is, heeft Real alvast voldoende ruimte om de Belg een topsalaris aan te bieden. Maar in het huidige voetbal zijn portretrechten en andere commerciële activiteiten minstens zo belangrijk, daarover moeten beide partijen dus ook een overeenkomst vinden.

facebook VANDAAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

En zelfs als hierover een consensus is bereikt, is de transfer verre van rond. Ook de twee clubs moeten er immers nog uitkomen. Chelsea lag tot dusver dwars, maar volgens Diario Gol is er nu toch een opening voor de Madrilenen. Het Spaanse medium meldt dat Real bereid is om tot 150 miljoen euro te gaan. De Blues zouden akkoord gaan met die som, op voorwaarde dat Marco Asensio óf Isco in de deal wordt opgenomen. Zoniet verlangen de Londenaren maar liefst 190 miljoen euro volgens The Daily Mail. Los Blancos lijken Asensio zeker te willen houden, maar over Isco zou wel onderhandeld kunnen worden.

Afwachten dus of er weldra een doorbraak volgt, bepaalde bronnen melden wel al dat het rugnummer van Hazard al klaar ligt in Madrid. Indien de transfer doorgaat zou hij met ‘7’ op zijn shirt gaan spelen, een erfstuk van Ronaldo.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *