Voetbal4U.BE
Mis niets

BREAKING: ‘Smaakmaker helemaal klaar met Hein Vanhaezebrouck en vertrekt bij Anderlecht’

RSC Anderlecht wil graag door met Everton-huurling Henry Onyekuru maar de kans dat hij blijft is bijzonder klein. RSCA had al een akkoord met Everton om de Nigeriaanse aanvaller nog een seizoen te huren. Bij gebrek aan een juiste werkvergunning zou hij toch nog niet bij zijn moederclub aan de slag kunnen. Maar volgens Het Laatste Nieuws heeft Onyekuru zelf zijn veto gesteld tegen een verlengd verblijf bij Paars-Wit. De aanvaller zou helemaal klaar zijn met de club en met name dan met coach Hein Vanhaezebrouck. Die blijft beweren dat Onyekuru nog niet volledig fit is, terwijl hij daar zelf duidelijk anders over denkt.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Bovendien zou hij veel te weinig vertrouwen van de coach ervaren. Ondertussen heeft de youngster al een andere optie gevonden. Het Duitse Borussia Mönchengladbach is eveneens geïnteresseerd en donderdag zou Onyekuru al op de club van Thorgan Hazard verwacht worden om alles te bespreken. Er zou dan zelf al een bezoek aan een mogelijke woonst volgen.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *