Voetbal4U.BE
Mis niets

BREAKING: Sterkhouder kondigt vertrek aan meteen na titel Club Brugge

Club Brugge werd gisteren ten koste van Standard Luik kampioen van Belgie. Nu de titel binnen is begint de voorbereiding weer op het nieuwe seizoen. Er worden veel wisselingen in de selectie verwacht.Want Club zal komende zomer afscheid nemen van enkele sterkhouders.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Abdoulay Diaby bijvoorbeeld, liet uitschijnen dat de tijd rijp is om andere oorden op te zoeken. “Op een bepaald moment moet je keuzes maken. De Champions League is heel opwindend, maar misschien is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik zal niet liegen, maar dit wordt een belangrijk moment in mijn carrière. Ik word 27 jaar en heb hier twee titels en een beker gewonnen. Wat kan ik me nog meer wensen?”, klonk het bij Het Laatste Nieuws.

In ieder geval beloofde de spits dat hij snel uitsluitsel zou geven. Maar eerst genieten van de titel, waar hij toch een aanzienlijk aandeel in had. “Wat we vanavond gaan doen? Ik weet eigenlijk niet of er een feestje gepland is. Ik hoop dat onze fans ons opwachten, maar we gaan sowieso een feestje vieren. Dat verdient deze superploeg, deze superclub”, vulde hij aan bij Het Nieuwsblad.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *