Voetbal4U.BE
Mis niets

Champions League: loting nog wat zwaarder voor Blauw/Zwart

Vanavond wordt de loting van de Champions League verricht. Club Brugge weet dan tegen welke drie ploegen het gaat uitkomen in de groepsfase. En de kans op een zware poule is opnieuw wat groter geworden.

Woensdagavond werden de drie laatste wedstrijden van de play-offs afgewerkt. PSV en Benfica wisten zich daarin zoals verwacht te plaatsen ten koste van respectievelijk Bate Borisov en PAOK. Maar in de laatste wedstrijd geraakte RB Salzburg niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Rode Ster Belgrado, waardoor de Serviërs verrassend genoeg doorstoten.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! SCHRIJF JE HIER IN!! facebook

En dat is niet bepaald goed nieuws voor Club Brugge. Op basis van het UEFA-coëfficiënt zou Salzburg immers in de derde pot worden opgenomen, een haalbare kaart dus voor Blauw-Zwart. Maar door de kwalificatie van Rode Ster, schuift het Spaanse Valencia nu door naar de derde bokaal en krijgt Club er dus een zwaardere potentiële tegenstander bij. Afwachten dus wat dat donderdagavond geeft, maar Jan Breydel mag zich stilaan toch opmaken voor de komst van enkele kleppers.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *