Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Club Brugge gaat de transfermarkt op met grote prioriteit’

Club Brugge deed afgelopen week weer prima zaken in de competitie door te winnen van KV Kortrijk. Mooi was het niet maar een doelpunt van Noa Lang was voldoende. De concurrentie liet daarentegen de punten liggen.

Wint Club Brugge morgen van DORTMUND? Pak dan nu 10X je inzet terug!! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Club speelde immers een bijzonder matige partij en vond amper een oplossing om de Kortrijkse muur te slopen. Het ontbrak Blauw-Zwart dan ook andermaal aan een breekijzer voorin. Dit keer mocht Youssouph Badji nog eens starten als diepste man. De Senegalees blijft een ruwe diamant, maar heeft ook duidelijk nog stappen te zetten. Niet dat zijn vervanger Michael Krmencik veel beter was. De Tsjech werkt wel hard, dat is echter meteen het enige wat hij toevoegt aan de ploeg. En ook David Okereke, die Lang kwam vervangen, overtuigde andermaal niet.

Achteraf reageerde coach Philippe Clement met een veelzeggende kwinkslag. “Het moet sowieso erg leuk zijn om een Haaland in jouw ploeg te hebben. Of een Lukaku in zijn huidige vorm”, aldus de trainer. Clement beseft uiteraard ook dat Club Brugge niet in staat is om spitsen van dat kaliber aan te trekken, maar hij leek er wel mee te onderstrepen dat een nieuwe nummer 9 meer dan welgekomen is.

Bij La Dernière Heure is men er dan ook van overtuigd dat Club de zoektocht naar een nieuwe spits zal hervatten tijdens de komende wintermercato. Afwachten dus of Vincent Mannaert en co erin slagen om een type-Haaland of -Lukaku aan te trekken. Al zou Clement ongetwijfeld ook al blij zijn met een goede Benteke …
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *