Voetbal4U.BE
Mis niets

“Dan stel ik voor dat de Rode Duivels te voet terugkeren uit Rusland”

De Rode Duivels dagen met de nodige ambities naar Rusland om daar het WK te gaan spelen. Analist Peter Vandenbempt is van mening dat Belgie op zijn minst de poulefase moeten overleven.

“Als België uitgeschakeld wordt in de groepsfase, stel ik voor dat de Rode Duivels te voet terugkeren uit Rusland. Dan hebben ze toch tijd. Dat scenario is ondenkbaar en ook onvergeeflijk”, aldus Vandenbempt aan Sporza.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Nadien begint het dus het echte werk en in de 1/8ste finales kan België met Colombia een zeer gevaarlijke tegenstander loten. “In de 1/8e finales kunnen we best Colombia en Polen vermijden en treffen we dus liefst Japan of Senegal. Colombia is een stevige ploeg, met veel snelheid en met ervaring op een WK. Polen toonde zich op het EK al als een elftal dat goed in elkaar zit, met vooraan misschien wel de beste diepe spits ter wereld (Lewandowski). Maar als de Belgen naar hun kwaliteiten voetballen, dan mogen de 1/8e finales sowieso geen eindpunt zijn.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *