Voetbal4U.BE
Mis niets

DEFINITIEF: Olivier Deschacht blijft behouden voor de Pro League

Na maandenlang afwachten is het dan eindelijk zover. Olivier Deschacht heeft een nieuwe club gevonden. Hij gaat namelijk spelen voor Sporting Lokeren. Hij tekent een contract tot het einde van dit seizoen.

De ex-speler van Anderlecht gaf ook een reactie. “Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben om mijn voetbalcarrière af te sluiten. Ik heb nog steeds “goesting” naar de bal. Ik ben dan ook blij dat ik hier de kans krijg om die drang naar het spelletje verder te beleven. Ik ken ook heel wat spelers en zelfs nog een aantal mensen uit de entourage. Natuurlijk ben ik al een wat oudere speler, maar mijn ervaring en mijn onverzettelijkheid breng ik mee en hoop ik te kunnen gebruiken voor Sporting Lokeren. Ik mis natuurlijk wel wat wedstrijdritme, maar fysiek ben ik er klaar voor.”

facebook SUPERTIP!! Zondag Club Brugge – Anderlecht! Voorspel vrijblijvend de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt & win €25.000!!! BUITENKANSJE!!!! facebook
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *