Voetbal4U.BE
Mis niets

Eden Hazard krijgt volle laag na wanvertoning tegen Manchester City

Real Madrid werd gisteren ten koste van Manchester City uitgeschakeld in de Champions League. Waar Thibaut Courtois uitpakte met enkele knappe reddingen speelde Eden Hazard daarentegen speelde een bleke partij.

De Rode Duivel begon verrassend genoeg aan de aftrap, maar dat bleek geen goede zet van coach Zinedine Zidane. Hazard leek niet helemaal fit en bleef grotendeels onzichtbaar. Achteraf kreeg hij er dan ook stevig van langs in de Spaanse pers. “Hazard was een gok, maar werd een teleurstelling”, stelt Marca. “Het was een slechte avond voor de nummer 7. Vinicius had beter in zijn plaats gespeeld. Hij leek helemaal klaar voor deze wedstrijd, maar kwam geen minuut in actie. Ongelooflijk.”

Ook Mundo Deportivo toonde zich streng voor de povere Hazard. “Hazard mocht starten, maar was nooit de speler die Real kocht van Chelsea. Zijn wedstrijd, en bij uitbreiding z’n hele seizoen, was teleurstellend.” Bij AS trekt men de lijn eveneens door naar zijn hele seizoen. “Hazard beëindigd zijn seizoen met een slechte smaak in de mond. De Belg kon in zijn eerste jaar als Madritista helemaal niet aan de verwachtingen voldoen.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *