Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Eden Hazard op de schopstoel bij Real Madrid’

Het debuutseizoen van Eden Hazard bij Real Madrid mag gerust een klein fiasco worden genoemd. Mede door blessureleed kon hij zijn sterrenstatus niet waarmaken bij de Koninklijke.

Dat allemaal terwijl de grote baas bij Real Madrid, Florentino Perez, sowieso al geen grote fan was van onze landgenoot. Zo weet Sport/Voetbalmagazine dat hij in 2017 een transfer van Hazard nog afketste. De reden dat hij vorige zomer wél de overstap maakte, heeft Hazard in grote mate te danken aan Zinedine Zidane, die Perez wist te overtuigen. Evenwel vond de voorzitter van Real de transfer van de Rode Duivel niet nodig.

Perez gaf dus wel toe aan de wensen van Zidane, maar na het afgelopen seizoen heeft Hazard absoluut geen punten gescoord bij de man. In het Spaanse Sport valt dan ook te lezen dat het geduld van Perez met de nummer 7 van De Koninklijke bijna op is. Indien hij dit seizoen de verwachtingen niet inlost, mag hij beschikken.

Het mag dus gerust worden gesteld dat Hazard op de schopstoel zit, en daar zijn nog twee redenen voor. Vooraleerst is Perez een groot aanhanger van Vinicius, die door onze landgenoot zijn speelminuten toch meer beperkt ziet. Ten slotte droomt de preses van Los Blancos er ook luidop van om volgende zomer Kylian Mbappé naar Bernabeu te halen. Een verkoop van Hazard moet die operatie helpen te financieren.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *