Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Frank Vercauteren topkandidaat om Wolf op te volgen bij Genk’

Frank Vercauteren heeft op dit moment de beste papieren om de nieuwe trainer te worden van KRC Genk. Maar hij is niet de enige kandidaat. Het Laatste Nieuws weet te melden dat hij past in het profiel waar men bij Genk naar zoekt, een ervaren trainer die de Belgische competitie kent en kan omgaan met jonge talenten. Genk zat al rond de tafel met Vercauteren en wacht zijn antwoord af. Hij zet op dit moment alle opties nog op een rijtje.

Bij Genk hoopt men een akkoord te bereiken met Vercauteren, maar heeft men nog andere namen op het lijstje staan. Zo is ook Jess Thorup kandidaat om de nieuwe trainer te worden na diens ontslag bij KAA Gent. Hij zou ook open staan voor een aanbieding van een nieuwe club. Daarnaast werd ook Marc Brys genoemd, al gaf die al aan goed te zitten bij Oud-Heverlee Leuven.

Genk wil snel een nieuwe coach, maar kan na de zege tegen KV Mechelen wel al geruster ademhalen. Toch hoopt men tegen KV Oostende al een nieuwe coach op de bank te hebben. Interimtrainer Domenico Olivieri gaf eerder ook al aan graag snel terug te keren naar zijn job als assistent.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *