Voetbal4U.BE
Mis niets

Franse wereldkampioen: “Eden Hazard is de beste tegen wie ik ooit speelde”

De Rode Duivels hebben de nodige indruk gemaakt tijdens het WK in Rusland. Ook individueel zijn ze goed voor de dag gekomen en de absolute uitblinker was Eden Hazard. De aanvoerder werd dan ook tweede in de verkiezing van ‘Speler van het WK’ en ook zijn tegenstanders zijn vol lof over de Belgische superster.

facebook VANDAAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

In de halve finale tegen Frankrijk, die zoals alom geweten met het kleinste verschil verloren werd, stond Hazard tegenover Benjamin Pavard. De Belg speelde toen zeker niet zijn beste partij van het tornooi, maar Pavard is desalniettemin diep onder de indruk. “Ik wil geen excuses zoeken, maar Eden Hazard is de beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld. Het is ongelooflijk. Ik weet niet of de mensen dit wel realiseren, maar hij heeft waanzinnig veel talent, gewoonweg ziek”, haalt de verdediger de loftrompet boven in L’Equipe.

Pavard stond op het WK nochtans tegen nog meer uitstekende spelers zoals Perisic en Di Maria, bovendien deed hij bij VfB Stuttgart ook al heel wat ervaring op in de Bundesliga. Maar Hazard steekt er volgens hem dus met kop en schouders bovenuit. “Toen ik hem bij Lille zag spelen was dat ook al krankzinnig. Maar toen ik daar tegenover hem stond was het nog indrukwekkender. Samen met Lionel Messi is hij de beste dribbelaar ter wereld”, aldus de rechtsback, die zelf overigens op de verlanglijst van Bayern München zou staan.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *