Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Gert Verheyen de opvolger van Ivan Leko bij Club Brugge?’

Gert Verheyen maakte vanochtend bekend dat hij stop bij KV Oostende. Deze beslissing heeft hijzelf gemaakt zonder dat er druk op hem werd gelegd.

Best een moedige beslissing van de ex-Club speler, die zo zijn eergevoel boven het financiële zet. Maar hij is niet van plan om te stoppen, zo zei hij in Het Nieuwsblad: “Ik blijf zeker trainer, ja ja. De mensen denken nu misschien dat ik het vak beu ben, maar dat is niet zo. Ik wil langs deze kant van het voetbal blijven werken. Misschien dat ik links en rechts eens commentaar zal geven, maar ik wil wel trainer blijven.”

VANAVOND EUROPA LEAGUE!! STORT 10 EN UNIBET STORT ER 20EURO VOOR JE BOVENOP!!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!! facebook

Wie weet kan dit straks wel bij zijn geliefkoosde Club Brugge. Daar is er al enige tijd onduidelijkheid over hoe het nu verder moet met Ivan Leko. De kans lijkt zelfs het grootst dat aan die samenwerking straks een einde komt. Als clubicoon zou Verheyen dan ook in beeld kunnen komen op Jan Breydel, zeker gezien hij nu een vrije trainer is. Die hoopt zelf alvast komende zomer weer aan de slag te gaan: “We zullen zien welke aanbiedingen er komen, maar laten we hopen.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *