Voetbal4U.BE
Mis niets

Gert Verheyen haalt hard uit naar Brugge-aanvaller Noa Lang

Analist Gert Verheyen heeft in de Belgische pers hard uitgehaald naar Noa Lang. Hij maakte namelijk veel misbaar toen hij in het CL-duel tegen Dortmund vroegtijdig naar de kant werd gehaald.

De voormalig Ajacied reageerde gepikeerd op zijn wissel een kwartier voor tijd. “Er lopen wel wat jongens met ‘maniertjes’ rond bij Club Brugge”, stelt analist Verheyen bij Proximus Sports. Daarbij doelt de voormalig Rode Duivel onder meer op het gedrag van Lang na zijn wissel. “En dan heb je het volgens mij nog altijd niet begrepen.”

Wint ANDERLECHT vandaag van STANDARD? Zie je inzet dan VERTIENVOUDIGEN!! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

“Als je op Champions League-niveau zo wordt weggespeeld en je gaat naar de kant zoals Lang dat doet…”, vervolgt Verheyen. “Tja, dat zijn dingen waarmee je eigenlijk zegt: ‘Ik vind mezelf wel heel goed.’ Als je de wedstrijd tegen Dortmund dan bekijkt en de spelers van Club Brugge raken geen knikker… Dan moet je Lang zijnde rustig van dat veld komen en je misschien gewoon gaan douchen.”

Verheyen sprak ook over de sportieve prestaties van Lang. “Dortmund overpowerde Club ook. Spelers werden simpelweg aan de kant gezet. Hoe de 1-0 ontstaat: een lange bal van doelman Simon Mignolet op Lang, die in duel moest gaan met Mats Hummels. Tja, daar is niet eens sprake van een duel.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *