Voetbal4U.BE
Mis niets

Grote tegenvaller voor Antwerp tegen Club: “Hij zou Vanaken uit de match gehouden hebben”

Royal Antwerp is de laatste weken goed bezig in de Play-Off 1. Ze kunnen hun goede reeks maandag vervolgen met een overwinning tegen Club Brugge. Alleen moet ze het wel stellen zonder één haar sterkhouders.

Faris Haroun is geschorst nadat hij in Gent zijn derde gele kaart pakte. “Bölöni had met Haroun, Govea en Refaelov zijn ideale middenveld gevonden. Haroun is onvervangbaar. Ik heb zo’n sterk vermoeden dat Vanaken blij is dat hij maandag ontbreekt. Vorige zondag in Genk hield Sander Berge Vanaken uit de match. Ik denk dat Haroun hetzelfde zou gedaan hebben”, weet analist Wim De Coninck in Gazet van Antwerpen.

WOW! Voorspel GRATIS het eerste doelpunt bij Standard-Genk en win €25.000 cash!!

ONTDEK HET HIER! facebook

Laszlo Bölöni zal dus moeten puzzelen op zijn middenveld. “Er wordt automatisch aan Yatabaré gedacht, maar die is pas echt goed wanneer Haroun naast hem speelt. Bovendien mist hij ritme na een kuitblessure. Dat wordt dus moeilijk.” Eddy Snelders denkt daarom aan een verrassing. “Als je Govea en Refaelov laat staan, heb je iemand met duelkracht en loopvermogen nodig. Misschien kiest Bölöni daarom voor Borges of verbaast hij met Van Damme. Ik ben benieuwd of hij de geschikte toverformule zal vinden.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *