Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Hierom haakte Simon Mignolet af bij de Duivels’

Simon Mignolet zal er morgen niet bij zijn als Belgie aantreed in de Nations League tegen Denemarken. Maandag maakte de KBVB immers bekend dat de doelman van Club Brugge de selectie heeft verlaten. “Hij krijgt verdiende rust”, klonk het in de communicatie van de voetbalbond.

Pakt BELGIE woensdag de volle winst tegen DENEMARKEN? Pak dan nu 10KEER!! je inzet terug!! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Opvallend, want verschillende andere spelers die een even druk wedstrijdschema afwerken bleven wel bij de groep. Zelfs zijn ploegmaats Hans Vanaken en Brandon Mechele keerden niet vroegtijdig terug naar Brugge.

Bij Het Laatste Nieuws weet men wel dat hier enkele duidelijke redenen voor zijn. Ten eerste moest Mignolet zich de voorbije maanden telkens bij het begin van de interland-periode melden, in tegenstelling tot verschillende sterkhouders die eerste nog enkele dagen rust kregen. Bovendien speelde Mignolet dit seizoen al in bijna alle interlands, enkel zondag tegen Engeland bleef hij op de bank. Een verschil met pakweg Vanaken en Mechele, die in wedstrijden met inzet doorgaans op de bank zitten.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *