Voetbal4U.BE
Mis niets

Hoop blijft bij Anderlecht: “Geloof zeker nog in de titel”

Anderlecht verloor gisteren de topper tegen Club Brugge met 2-1. De Brusselaars staan er nu zeer slecht voor en wisten dit seizoen pas één keer te winnen.

Om Play-Off I te halen zullen de Brusselaars al voor een ongeëvenaarde inhaalrace moeten zorgen. Maar toch is het geloof binnen de club nog niet verdwenen. “We hebben in korte tijd met Club, Standard en Genk een aantal grote ploegen tegenover ons gekregen, maar in de wetenschap dat de play-offs nog veraf zijn, is er zeker nog niks verloren. Of ik nog in PO I en zelfs de titel geloof? Zeker! We zullen er alles aan doen om ons doel te bereiken”, was Alexis Saelemaekers wel erg positief bij Sporza.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Indien Anderlecht effectief de titel nog zou willen pakken, moet het wel voorbij onder meer Club Brugge gaan. En dat lijkt op basis van de wedstrijd van zondag onmogelijk. “Het verschil tussen Club en Anderlecht verbaast me enerzijds wel en anderzijds ook niet. Wij waren gewoon niet agressief genoeg. Als iedereen wat agressiever op zijn man zou spelen, zou dat al iets veranderen. Dat is een werkpunt”, aldus Saelemaekers
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *