Voetbal4U.BE
Mis niets

Ivan de Camargo klaar en duidelijk over toekomst bij Mechelen

Spits Ivan de Camargo is inmiddels 37 jaar maar is het scoren nog steeds niet verleerd. Hij is voor zijn ploeg KV Mechelen goud waard. Iets dat hij volgend seizoen ook nog steeds wilt zijn.

Want daarover is De Camargo klaar en duidelijk: als het van hem afhangt wordt zijn aflopende contract eerder vandaag dan morgen opengebroken. “Ik voel me me goed bij Mechelen, ik zie dus geen enkele reden om niet te verlengen. Maar wat wil KV Mechelen nog? Als we Play-Off I halen, zal het moeilijk worden om deze ploeg bijeen te houden. Ik wil graag blijven, maar tegen de degradatie vechten zie ik niet meer zitten”, vertelt hij bij Sport/Voetbalmagazine.

Het wringt bij De Camargo dan ook dat een akkoord zolang op zich laat wachten. “Ik vind het vreemd dat die contractbesprekingen zo aanslepen. Ik heb met Mechelen onlangs voor de eerste en tot nog toe enige keer rond de tafel gezeten. Verder wacht ik af, mijn makelaar kreeg geen opdracht. Als je de kans krijgt om een contract te verlengen, doe je dat. Of je nu journalist, verzekeringsmakelaar of voetballer bent. Dat biedt zekerheid.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *