Voetbal4U.BE
Mis niets

Kevin de Bruyne naar Anderlecht? “Heb het Kompany al gezegd”

Woensdagavond wordt Vincent Kompany in Manchester in het zonnetje gezet. Hij krijgt een gala-match voor zijn verdiensten bij Manchester City. Voormalige en huidige spelers van de mandekker zullen aanwezig zijn. Kevin De Bruyne komt na de interlands logischerwijs niet in actie, maar zal zeker in het stadion aanwezig zijn.

Aan de zijde van Kompany boekte KDB immers de nodige successen bij City, hij wil dus absoluut niet ontbreken wanneer zijn landgenoot in de bloemetjes wordt gezet. De verdediger speelde zelfs een bepaalde rol bij zijn transfer destijds van Wolfsburg. “Hij zei telkens ‘je moet naar hier komen’ en moedigde me constant aan om naar City te komen. Ik ga hem zeker missen hier”, vertelt de spelmaker bij The Sun.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

De twee willen wel nog samen het EK spelen met de nationale ploeg, maar wie weet komt het op termijn ook tot een nieuwe samenwerking op clubniveau. De Bruyne zet de deur alvast op een kier. “Ik hoop dat zijn carrière bij Anderlecht even mooi wordt als bij Manchester City. Ik heb hem al gezegd dat hij een plaatsje in zijn ploeg moet vrijhouden voor mij binnen een jaar of zeven als mijn tijd er hier opzit. Als hij dat doet, dan staat mijn volgende bestemming vast.”

 
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *