Voetbal4U.BE
Mis niets

Kevin Mirallas geeft oorzaak voor breuk met Antwerp

De laatste jaren kwamen er de nodige grote namen binnen bij Royal Antwerp. Alleen werd het binnenhalen van Kevin Mirallas geen succesverhaal. De voormalige Rode Duivel werd in de zomer van 2019 overgenomen van Everton, waar hij op een dood spoor zat.

ZONDAG BELGIE – ENGELAND! Pak liefst 10x je inzet terug bij winst van DE BELGEN!! Maak van je 2 euro gewoon 20 euro!

Maar mede door blessureleed en een verstoorde relatie met coach Laszlo Bölöni, kon hij de verwachtingen bij de Great Old niet waar maken. Er werd dan ook beslist om de samenwerking al na één jaar stop te zetten. In een interview met La Dernière Heure laat Mirallas nu echter weten dat het lange tijd zijn bedoeling was om te verlengen bij Antwerp.

Hij had daar naar eigen zeggen ook positieve contacten over gehad met Ivan Leko. Maar uiteindelijk besliste het bestuur om hem toch geen nieuwe overeenkomst voor te schotelen. Eén van de redenen waarom Mirallas zijn draai niet kon vinden, was volgens hem ook de aanwezigheid van Bölöni. De aanvaller laat verstaan dat hij al na twee dagen besefte dat het een moeilijk verhaal zou worden tussen hun twee. Volgens Mirallas heeft hij nu ook al meer gesproken met zijn coach bij Gaziantepspor, dan met Bölöni over een heel seizoen.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *