Voetbal4U.BE
Mis niets

LEKO PRAAT! Brugge-trainer verteld uitgebreid over incident met Ruud Vormer

Club Brugge-trainer Ivan Leko heeft zich uitgebreid uitgelaten over het incident dat hij had met Ruud Vormer. Om tactische redenen haalde hij de middenvelder naar de kant in het duel tegen AA Gent waarna Vormer ontstak in woede.

Inmiddels is er heel wat gezegd en geschreven over het incident, maar op zijn persbabbel van vrijdagmiddag liet Leko verstaan dat alles terug peis en vree is. “We hebben de afgelopen dagen enkele goeie individuele en collectieve gesprekken gehad. Ivan Leko en Ruud Vormer hebben 20 maanden goed samengewerkt. Ruud won de Gouden Schoen onder Leko, hij werd kampioen onder Leko, hij tekende een nieuw contract onder Leko,…. Ik wil graag verder met hem”, werd hij geciteerd door Sporza.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

De coach vindt overigens dat zo’n reactie wel eens kan in het heetst van de strijd. En ook voor het kritische publiek toonde hij begrip. “Ik wil deze hele zaak zeker niet dramatiseren. Wij trainen en spelen bij Club met veel energie en passie. Dan kan zoiets gebeuren. De reactie van de supporters is jammer, maar ik begrijp het ook. Zij weten hoe belangrijk Ruud is voor Club. Maar zij wisten niet dat hij zo weinig had getraind.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *