Mis niets

L’Equipe plaatst oude bekende JPL en véél Duitsers in flopelftal WK

De Rode Duivels waren één van smaakmakers op het WK in Rusland maar Duitsland was bijvoorbeeld één van de grote teleurstellingen. Het Franse blad L’Equipe heeft een flopelftal opgesteld van het WK. En er zitten opvallend veel Duitse spelers in.

Het is gebaseerd op de gemiddelde quoteringen die het blad gaf. Duitsland, dat als wereldkampioen al sneuvelde in de groepsfase, is daarbij hofleverancier, samen met Polen. Ook een oude bekende van de Jupiler Pro League krijgt de twijfelachtige eer in het elftal te staan. Oscar Duarte, ex-Club Brugge, wist niet te overtuigen en krijgt een stek in de defensie.

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Het elftal: Caballero (Argentinië) – Piszczek (Polen), Alvarez (Mexico), Duarte (Costa Rica), Rybus (Polen) – Khedira (Duitsland), Özil (Duitsland), Goralski (Polen) – Müller (Duitsland), Iheanacho (Nigeria), Sisto (Denemarken)


VERDUBBEL DE WINST VAN JE EERSTE TWEE WEDDENSCHAPPEN BIJ UNIBET.BE! (INSCHRIJVEN DUURT SLECHTS EEN MINUUTJE!)

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *