Voetbal4U.BE
Mis niets

Luc Devroe rekent af met Marc Coucke: “Zoiets doe je toch niet?”

Acht maanden geleden werd Luc Devroe ontslagen als technisch directeur van Anderlecht. Michel Verschueren nam zijn taken over. De manier waarop Devroe het schip moest ruimen donderde nog een tijdje na.

In Het Nieuwsblad vertelt hij hoe hij op 16 januari ontslagen werd. Devroe was na drie weken platte rust door een enkelbreuk naar Neerpede afgezakt om zijn contract als assistent-manager te tekenen – Devroe zou zich bezig gaan houden met de scouting – maar kreeg in plaats daarvan van Coucke de droge mededeling dat hij overbodig was en zijn C4 zou krijgen.

WAT EEN ACTIE! VOORSPEL GRATIS WIE STRAKS HET EERSTE DOELPUNT MAAKT BIJ CLUB BRUGGE – ANDERLECHT EN WIN 20.000EURO!

GRATIS DEELNAME! ONTDEK HET HIER! facebook

Een donderslag bij heldere hemel was het echter niet voor Devroe. Hij had immers al gezien hoe Coucke hem na een reeks slechte resultaten bij de fans vol in de wind zette. Bovendien werd hij al gedegradeerd uit zijn functie van technisch directeur na de nederlaag op Fenerbahçe. Maar ook de manier waarop Coucke hem dat kwam meedelen, stuit bij Devroe op weinig begrip. Hij kreeg het nieuws immers op de luchthaven van Istanboel, vlak voor de terugvlucht waarbij hij vier uur naast Coucke moest zitten.

 
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *