Voetbal4U.BE
Mis niets

Manager van Rode Duivel haalt zwaar uit naar zijn club

De zaakwaarnemer van Dedryck Boyata is niet te spreken over zijn club Celtic. De verdediger kan na een goed WK rekenen op flinke interesse.

“Na een goed seizoen en een sterk WK krijgt Celtic de kans om Boyata te verkopen voor een prijs die meerdere malen groter is dan wat Celtic destijds betaalde voor hem. Celtic heeft echter niet geantwoord op de geïnteresseerde clubs. Celtic wil de speler houden en ze commmuniceerden dat ze het contract van Boyata willen verlengen. We hebben nochtans geen enkel concreet voorstel ontvangen, ondanks het feit dat we vorig seizoen drie keer samen hebben gezeten met het bestuur”, zei hij aan de Schotse pers.

facebook SPECIAL!! Pak VANDAAG 25.000 euro dankzij ARSENAL – MANCHESTER CITY! SUPERTIP!! facebook

Boyata greep door Celtic naast een mooie transfer. “Al 18 maanden is er interesse van clubs uit de Premier League en de Bundesliga. Celtic vroeg ons om te blijven en dat ze er voor open stonden voor een vertrek van hem in de volgende transferperiode. Dedryck heeft nooit geklaagd en ging helemaal akkoord. Het is dus normaal dat hij nu ongelukkig is met het feit dat de club zijn belofte niet houdt. Ik kan begrijpen dat Celtic de beste transfersom er wil uithalen. Dat is normaal. Ik kan echter niet verstaan dat ze niet eens antwoorden op geïnteresseerde clubs. Deze clubs waren aan het wachten op een antwoord van Celtic. Dat kregen ze niet waardoor ze andere spelers haalden.”
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *