Voetbal4U.BE
Mis niets

‘Marc Coucke niet te spreken over bestuur Club Brugge’

Morgen staat de absolute kraker in de Pro League op het programma. Club Brugge ontvangt dan in eigen huis aartsrivaal Anderlecht. Anderlecht-voorzitter Marc Coucke zal niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn. Hij keert daarvoor te laat terug van een vakantie, maar het is de vraag of hij er anders wel bij was geweest.

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEEPSPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook

Volgens Het Laatste Nieuws zit er immers ruis op de relatie tussen Coucke en het bestuur van Club Brugge. De oorzaak daarvoor ligt bij de veelbesproken transfer van Mbaye Diagne. Die stond op het punt om bij Anderlecht te tekenen, maar op het laatste moment stak Club daar een stokje voor en haalde het de Senegalees zelf binnen. Coucke zou het totaal ongepast vinden dat de vice-kampioen niet eens de moeite deed om even contact te maken en de situatie uit te leggen.

Sterke mannen Michael Verschueren en Vincent Mannaert zouden inmiddels al met mekaar gesproken hebben en de situatie grotendeels hebben uitgeklaard, maar de onvrede bij Coucke zou gebleven zijn. In Brugge zou men zich daar weinig van aantrekken, men hoopt zelfs om een nieuwe dreun te verkopen door zondag met ruime cijfers te winnen.
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *